BearEssence B-pentuset juhlivat aikuistumistaan eilen. Paljon onnea Blondi, Viivi, Helmi, Rauha, Dali, Jyty ja Pekko! Toivottavasti olette kaikki saaneet eilen paljon herkkuja ja rapsutuksia

Me vietimme 2-vuotis syntymäpäiviä Kemijärvellä näyttelyn merkeissä. Koirista mukaan lähtivät synttärisankari Pekko ja Nitta, jonka nappasimme mukaan Haaparannalta. Pekon näyttelyesiintyminen meni putkeen ja tuloksena Rop-titteli sekä ensimmäinen serti. Upea syntymäpäiväyllätys kerta kaikkiaan  Nartut voitti Maaritin kaunis Kiki, joka oli sekä Pekon että minun mielestä erittäin ihana tyttö.

Bernejä oli ilmoitettu näyttelyyn peräti 40 kappaletta. Pennuissa ropin nappasi upeasti Sannan Manu! Onnea Sanna, eikös se näin sovittukin  Voitot sekä uroksissa että nartuissa menivät Kemijärvelle ja sertit Kemiin. Onnea voittajille! Nitta kilpaili ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa ja sai tulokseksi EH:n. Arvostelu oli hyvä, tosin leveyttä kaivattiin lisää. Harmikseni Nitta aloitti massiivisen turkin lähdön juuri ennen näyttelyitä, joten nyt Nitta saa pari seuraavaa kuukautta kasvatella turkkiaan ennen seuraavia näytelmiä. Nitta on kyllä hauska tyttö, joka on aina innolla lähdössä mukaani reissuun. Näyttelyssäkään tuo neiti ei turhia stressaa, kuten Kaisan nappaamasta kuvastakin näkyy

Bernien arvostelun aikana naapurikehässä järjestettiin lapsi ja koira -kilpailu. Aada päätti odotellessaan osallistua ja niinpähän vain he nappasivat Nitan kanssa voiton koko kisasta! Ja kaikille teille Aadan hienoja palkintoja kuolanneille tiedoksi, että minullapa roikkuu nyt ihan mahdottoman hieno koirakoru kännykässä! Palkintopysti matkusti Nitan mukana Haaparannalle.

Viime viikolla on tullut monelta c-pentuselta puolivuotiskuulumisia ja kuvia. Kiitos niistä teille kaikille c-pentusten omille ihmisille! Osalla pennuista kuulostaa murkkuikä painavan jo päälle, joten omistajien kärsivällisyyttä varmasti koetellaan tulevina kuukausina moneen kertaan. Poikien puuttuvat kiveksetkin ovat pikkuhiljaa plumpsahdelleet paikoilleen, vain Samulla puuttuu vielä toinen. Molemmat sydänvikaiset eli PP ja Pontus voivat erinomaisesti, joten senkin suhteen voidaan olla varovaisen optimistisia. Näihin positiivisiin tunnelmiin onkin hyvä lopettaa tällä kertaa.