Otsikkokin sen kertoo, millaisissa tunnelmissa viikonlopun näytelmät meni. Suomen suven säällehän ei voi mitään, mutta kun oli polvia myöten ravassa ja kurassa jo ennenkuin pääsi edes kehän reunalle, niin.. no ei voi muuta kuin nauraa. Vaikka pikkusen oli ihmisillä huumori koetuksella niissä pirun pitkissä jonoissa, joita etenkin lauantaina oli joka paikkaan.

Käytiin siis eilen jä tänään Oulussa Essin ja Ossin kanssa. Lauantaina oli intti-näyttely ja tuomarina hassu herrasmies Sloveniasta (Dennis Kuzelj), jolla oli vissiin näyttelysäännöt vähän hukassa. Antoi mm. eh:n koiralle, jolle olisi kuulemma oikeasti halunnut antaa sertin. Ossi oli val eri5 ja Essi jun eri3.

Sunnuntaina oli kaikkien rotujen näyttely ja bernit tuomaroi Hannele Jokisilta. Tänään kehä oli sentään vähän kuivemmalla paikalla ja ehkä jopa vähän isompikin kuin eilen, joten tämä tuomari pystyi myös juoksuttamaan koiria. Ossin tulos val eri4 ja Essi hienosti jun eri1 pn2 ja vara-serti. Aika hieno tulos meidän kakaralta! Tuomari piti Essiä lupaavana ja tykkäsi erityisesti liikkeistä, mutta ei voinut sentään ekaksi laittaa, kun on vielä niin kakara :). Ossin arvostelussa luki mm.että hauska luonne. Uusia muotovalioita leivottiin sekä uroksissa että nartuissa, kovasti paljon onnea Sanna ja Basti sekä Satu ja Mare! Sannalle erityiskiitos teltan lainasta. Kehän jälkeen alkoi SADE. Vettä tuli kuin Esterin ahterista niin, ettei eteensä nähnyt. Kaikki kastui alusvaatteita myöten. Akselin kanssa kaatosateessa kasattiin kamppeita samalla, kun Aada ihaili pomeranioita meidän ainokaisen satikan alta ;) Paluumatkalla pydähdyttiin vielä Kemissä vepe-kisoissa, ja ehdittiin paikalle juuri parahiksi todistamaan uuden vepe-valion syntymistä (ja omistajan kastumista!).