Huhhuh, Erkillä alkoi kesäloma ja meillä työleiri. Tällä viikolla on huhkittu pihalla oikein urakalla. Maanantaina tasattiin pihamullat ja levitettiin 4000 kg (!) kalkkia. Tiistaina tasattiin uudestaan ja kylvettiin apulannat ja siemenet. Keskiviikkona vielä jyrättiin ja nyt sitten tanssitaan sadetanssia joka ilta, että yöllä vähän ripistelisi vettä, ettei jouduta kasteluhommiin. Tähän saakka tanssit on toiminu ja toivotaan, että onni suosii jatkossakin sillä 2000 neliön kastelussa olis aikamoinen homma.

1745168.jpg

Eilen Erkki sitten kippasi 3 kuutiota kompostia tulevan kasvimaan paikalle ja lähti polttopuiden tekoon. Me lasten kanssa istutettiin ensin muutama viinimarjapensas ja sitten minä ja pennut päästiin itse asiaan. Pentujen innokkaalla avustuksella levitin talikolla koko läjän. Toista tuntia siinä meni, mutta tulipahan tehtyä. Kun illalla vielä Erkin kanssa pinottiin traktorin peräkärryllinen klapeja, niin illalla saunan jälkeen ei unta tarvinnut odotella ;)

Tänään lauantaina meillä kävi erityisen mieluisia vieraita. Viivi-neiti perheineen kävi näytillä. Oikein nätisti Viivi oli kasvanut ja kasvattaja oli tyytyväinen. Pennuilla oli hauskaa ja Pekko ja Rauha esittelivät Viiville kaikki kivat paikat niin ulkona kuin sisälläkin. Viivi oli niin puhdas tullessaan, mutta taisipa joutua pesulle kotiin päästyään ;) Viivin toisen takajalan kinnernivel on hieman löysä ja sitä on nyt hoidettu Cartrophen-kuurilla (tulikohan tuo nimi nyt oikein). Hoitavalla eläinlääkärillä on kokemusta vastaavasta hoidosta leoilla. Mielenkiinnolla odotan, onko hoidolla toivottua vaikutusta. Vielä ei selvää muutosta ole nähtävillä, mutta kuuri onkin vielä kesken. Amandallahan oli pentuna myös löysyyttä kinnernivelissä, mutta onneksi ne ovat siitä ajan kanssa tiivistyneet normaaleiksi. Pissatulehdukseen on myös vaihdettu antibiootti, kun ensimmäinen ei kunnolla tehonnut. Toivotaan, että tämä kuuri tepsii. Viiviä hoito ei kuulemma haittaa ollenkaan, makkaraan piilotetut tabletit ovat suurta herkkua ;)

Tässäpä muutama kuva meidän 'aavikolta'. Rauha ei oikein tykännyt, kun Pekko oli vaan Viivin kaa ja otti ritolat ;)

1745221.jpg

1745220.jpg