Viime viikonloppuna pennut täyttivät puoli vuotta ja sen kunniaksi saatiin ihania synttärivieraita kylään. Ida ja Helmi puksuttivat junalla tänne pohjoiseen juhlimaan synttäreitä. Lauantai kului ulkomailla (lue Haaparannalla) tarpeellista tavaraa shoppaillessa ja tietenkin koirista jutellessa. Miten niistä riittääkin aina niin paljon asiaa. Illalla sitten pestiin ja föönattiin pennut hienoiksi seuraavan päivän valokuvausta varten.

Sunnuntaina oli tarkoitus ottaa pennuista viralliset puolivuotiskuvat, mutta melkein epäonnistui koko homma, kun meidän molempien kameroista oli virrat joko loppu tai vähissä. Vaikka molemmat oltiin kyllä muka ladattu kamerat ihan tätä varten. Paa kaks blondia asialle... No, onneksi Idan kamerassa riitti virtaa juuri sen verran, että kuvaus saatiin hoidettua. Yritän päivitellä niitä sekä muidenkin pentujen puolivuotiskuvia (kiitos teille kasvattien omistajille) tänne sivuille lähiaikoina.

Kuvaussession jälkeen lähdettiin vielä metsäretkelle. Vähän kyllä jännitti, kun oli juuri hirvenmetsästyskauden ensimmäinen päivä, mutta kuuleman mukaan metsästäjät olivat sinä viikonloppuna muualla. Ja ihan rauhassa kyllä saatiin ollakin. Pennuilla oli hauskaa ja kaikki mahdolliset vesipaikat löytyi. Tytöt jopa uipasivat yhdessä ojassa ja saivat hienohelma Pekonkin houkuteltua sotkemaan itsensä. Reissun jälkeen meillä oli kolme ruskeaa ja haisevaa nöffiä, joista kahta ei päästetty enää edes sisälle ja se kolmas joutui suoraan pesulle. Ois voinu konnari muuten heittää Idan ja Helmin junasta ulos, kun Helmi haisi niin mudalle :)

Illalla sain viestin puhelimeen, että juna on myöhässä ja ehkä eivät ehdi Tampereella Turkuun menevään junaan! Onneksi Turun juna kuitenkin odotti asemalla, että pääsivät kuin pääsivätkin ajoissa kotiin ja kasvattaja saattoi huokaista helpotuksesta. Btw, minullakin kamera alkoi lopulta toimia ja sain sentään yhden kuvan otettua ennen lähtöä asemalla.

1950064.jpg

Kiitos Idalle ja Helmille mukavasta viikonlopusta ja makoisista tuliaisherkuista! Toivotaan, että ensi vuonna matka olisi vähän lyhyempi :) Rapsutukset ja onnitteluhalit myös kaikille muille puolivuotiaille sankareille!