Onkin vierähtänyt jo hieman aikaa edellistä blogimerkinnästä. Se ei kyllä meillä yleensä tarkoita sitä, etteikö olisi tapahtunut, vaan sitä ettei ole ehtinyt kirjoittelemaan.

Viime viikonloppu vierähti Lapissa. Joo, siis Tornio ei oikeastaan ole Lapissa, vaikka moni teistä siellä etelämpänä niin luulee, vaan aito pohjoinen Lappi alkaa sieltä, missä tulevat tunturit. Niin, siis siellä pohjoisessa elikäs Norjan Tromssassa pidettiin sunnuntaina kansainvälinen koiranäyttely ja siellähän oli suomalaisia kohta yhtä paljon kuin turskia konsanaan. Meiltä mukana olivat Amanda ja Essi. Herraseuraksi tytöille napattiin mukaan nöffi-herra Aatu ja emäntänsä Merja tuosta rajan takkaa ruottinmaalta. Lauantaina puolen päivän maissa startattiin ja maanantaita vasten aamuyöllä oltiin lopulta kotona.

Vaan olipahan mahtavan mukava reissu! Matkaseura oli aivan erinomaista ja tuloksetkin muikean mukavia. Amanda voitti avoimet nartut ja oli lopulta hienosti pn3. Essi voitti myös junnunartut ja sai ck:n, muttei sitten enää sijoittunut pn kehässä. Arvostelut molemmilla oli tosi hyvät. Täytyy kyllä myöntää, että jännitti ihan sikana, kun tuomari lähestyi Essiä mittatikun kanssa, mutta ihan oikeissa mitoissa neiti oli. Ehkäpä se onkin niin kuin tuomari sanoi, että Essi ei olekaan iso vaan moni muu on pieni :) Laadukasta oli myös herraseura, ck:n nimittäin nappasi kovassa seurassa myös Aatu. Nöffien voitot tuli Suomeen, Bemu oli rop ja Geri vsp. Kyllä oli roppikehä kaunista katseltavaa. Heja Finland! Berneissä kirkkaimmat sijat karkasivat tällä kertaa turskille.Meitä se ei haitannut, olihan roppi ja lopulta myös ryp3 Essin upea isukki Ola. Oli mukava myös nähdä taas Gro ja kuulla samalla Essin sisarustenkin kuulumisia.

Met haluamma vielä kerran lähettää onnittelut kaikille suomalaisille ja vähän myös norjalaisillekin sekä terveiset kaikille teille ystäville ja tuttaville siellä kehän reunalla. Olihan kunnon suomi-päivä :) Kiitokset myös Katille ja äitille, kun taas kerran huolehditte näistä kotiin jääneistä kaksi- ja nelijalkaisista ja Katille vielä trimmausavusta. Ilman teitä koko reissu ei olis ollut mahdollinen. Mutta hei, ei Rauha ja Pekko ole hyeenoja vaan hyvällä ruokahalulla varustettuja nöffejä :) :)