Jee, mie osasin sittenkin!!! Hymy Mie otin vihdoinki itteä niskasta kiinni ja päätin, että nyt päivitetään vaikka koko päivä menis ja eihän siinä sitte menny ku tunti-pari ja kotisivujen salat oli selvitetty ja vähän jopa uutisia päivitettykin. Kyllähän mie olenkin tätä hommaa aina vaan siirtäny ja siirtäny etiäppäin ihan luvattoman kauan. Mutta eihän tuo nyt mahdotonta ollutkaan. Jatkossa on siis luvassa fiilauksia vähän sinne sun tänne sitä mukaa kuin aika antaa myöden.

Jyty kävi näytillä lauantaina ja olipas siitä vain kasvanutkin iso ja komia poika. Alkuun Jyty vähän ujosteli sisaruksiaan, mutta tunnin päästä oli jo painileikit meneillään. Taisi Jyty saada Rauhalta ja Pekolta kunnon 'Lapin kasteen', niin innolla velipoikaa hangessa pyöriteltiin. Pohjoisen poikana Jyty ei moisesta lumipesusta kuitenkaan ollut moksiskaan Hymy Jytyä katsellessa tuli kovasti mieleen äitinsä ja Randin valtava valkomusta uros Bikkjehaugen's Amandus. Saapa nähdä, minkälainen mies Jytystä kasvaa ajan kanssa. Raameja ainakin riittää.

Sunnuntaina korkattiin nuotiomakkarakausi. Kevättalven auringossa on mukava ulkoilla ja mikäs sen mukavampaa kuin tulistelu metsän reunassa reippaan lenkin päätteeksi. Kauden avajaisreissulle kärkkärinkerjuuseen pääsivät Kota ja Amanda, jotka hoitivatkin hommansa perusteellisesti. Talven aikana Amanda on kasvattanut melkoisen turriskoturkin, kuten kuvasta näkyy Nauru Tarttis varmaan tehdä jotain tolle töyhtöhyypälle...