Uskomatonta kuinka aika menee nopeasti näiden pikku vekaroiden kanssa. Vielä alkuviikosta ajattelin, että ei nämä pennut mitenkään voi olla seitsenviikkoisina valmiita suureen maailmaan, mutta yllätys, yllätys niille onkin viikon aikana kasvanut oma tahto. Oma tahto tuli taas esille, kun yritimme kuvata pentuja tänään. Vaan pennut oli päättäneet toisin, eikä niitä huvittanut poseeraaminen tipan tippaa. Kuvia ei siis tullut, ehkäpä huomenna on parempi päivä.

Jostain syystä osa pennuista on viime päivinä syönyt vähän huonosti eikä paino ole noussut mielestäni riittävästi. Luulen, että ne vähän vierastivat hirven jauhelihaa, jota oli tällä viikolla ruokalistalla nappuloiden ja piimän ohella. Nyt on siirrytty takaisin tuttuun ja turvalliseen nautaan, joten eiköhän se ruokahalukin sieltä taas löydy.

Ensi viikolla onkin luvassa pentutestaus ja eläinlääkärin tarkastus. Mielenkiinnolla odotan, vastaako pentutestaajan mielipide omaani pentujen suhteen. Ihania persoonallisuuksia ovat kaikki, mutta omansa laisia jokainen. Kuten kuvasta näkyy, osaa aina niin rauhallinen Jytkykin panna ranttaliksi.

1539071.jpg