Tänään käytiin kauneuskilpailuissa Posion ryhmänäyttelyssä eikä mennyt hassummin. Kotiin tuomisena oli kaksi vsp:tä, toinen pentu ja toinen aikuinen eli Essi ja Ossi. Roppi oli aina niin kaunis Aya. Essi esiintyi hienosti ihka ekoissa missiksissään, olen kyllä tosi ylpeä tuosta pikku neidistä. Essiä ei mokomat hulinat sen suuremmin stressanneet, väliajalla veteli sikeitä boksissaan jalat kattoa kohden.

Ossille jäi kuin jäikin pesun jälkeen vielä tarpeeksi turkkia näyttelymenestystä varten. Hienosti kyllä esiintyi Ossikin, mutta sehän onkin jo konkari näissä hommissa. Ossin poika oli myös ensimmäistä kertaa pentuluokassa, tuloksena pek2. Onnea vaan Epulle, hienosti jaksoit Posion kuumassa päivässä. Urospentujen voittaja oli Eetin tyttärenpoika, onnea Pepelle ja Katille, jolla oli tänään muutenkin voittoputki päällä. Hurjan paljon onnea myös Ossin siskolikalle Allille, joka pokkasi tänään viimeisen sertinsä ja tuli muotovalioksi, hienoa!

Kotimatkalle päästiin sertimaljojen nauttimisen ja pakollisen Pentik-myymäläkierroksen jälkeen. Autossa Essi päätti palkita itse itsensä, kun ei muut sitä älynneet tehdä. Homma paljastui, kun Anne etsi karkkejaan ja löysi vain siististi puhtaaksi nuollun tyhjän turkinpippuripussin. Toivottavasti meidän pikku näpistelijälle ei tule kovin pahoja vatsavaivoja. Ei sille voinut olla edes vihainen, niin nätisti pussi oli tyhjennetty.

Tässä vielä kuva Ossista poikansa Epun kanssa.

1523179.jpg