Eli eilen oli sitten vuorossa toinen kurssikerta minulla ja Rauhalla. Vuorossa oli kontakti ja Ei-sana. Me vielä ennen lähtöä kotona treenattiin kosketuskättä ja se menikin jo tosi mallikkaasti. Oltiin kuin ekaluokkalaiset valmiina esittelemään opelle, kuinka hienosti me osataan ja plääh,... kosketuskättä ei käyty läpi enää ollenkaan. Vitsit, ku kerranki me oltais voitu brassailla kybällä!

No me harjoteltiin sitten kontaktia. Ja se ei ollukkaan niin helppoa. Rauhaa kiinnosti kaikki muut jutut ja sitte ku sitä kiinnostin minä, niin se vaan tökki käsiä. Tottakai, kun siitähän sen palkan vielä tunti sitten sai. Mutta kun saatiin muutama onnistunut suoritus alle, niin siitähän se sitten lähti. Ai ihana, mikä suloinen katse noista tummista silmistä lähteekään. Ei-käsky oli kohtuudella hanskassa ja ämpärin päälle asetellut makupalat säilyivät koskemattomina. Nooh, ehkä ne vähän kuolaantu, mutta sitä ei lasketa. Oikeesti meillä oli kyllä vähän suorituspaineitakin kun Aada ja naapurin Kaisu istuksivat siinä vieressä katselemassa meidän touhuja. Seli, seli...

Kotona otettiin illalla vielä pikku kertaus. Samalla tuli naksuteltua myös Pekon ja Kotankin kanssa. Mulla on tullu tavaksi harjotella portin takana kuistissa yhden koiran kanssa kerrallaan. Kohta sinne portin taakse vois alkaa myydä pääsylippuja, niin intona koirat sinne nykyään jonottaa :)

Lopuksi Rauhalta vielä terveisiä sille isoolle mustalle nöhvipojulle, että jos haluat niin Rauha vois pitää sulle ihan privaatisti pari oppituntia portaissa kulkemisesta. Rauhalla on tässä hommassa kotikenttäetu ja portaat alakerrasta yläkertaan karautetaan jo melkosta vauhtia. Kato ko pitää keritä ennenko äiskä huomaa :)