Tämä viikonloppu meni taas näytelmissä. Hauskaa oli, mutta nyt väsyttää.

Lauantai-aamuna ajeltiin Aadan ja Erjan kanssa Haukiputaalle nöffien erkkariin. Mukana meillä oli kaksi noviisia, Pekko turistiluokassa ja Mimmi ekaa kertaa junnuissa. Torniosta lähtiessä ilma oli kylmä ja kolea, mutta Haukiputaalla aurinko paistoi mukavasti ja päivä kului rattoisasti koiria katsellessa. Paikka oli kiva ja palvelu pelasi. Oli kerrankin aikaa vaan rauhassa katsoa koiria ja nauttia päivästä, kun ei ollut yhtään omaa koiraa esitettävänä ja Aada hoiteli suvereenisti Pekonkin pissatukset ja lenkitykset. Aada ja Pekko oli kyllä hauskan näköinen pari, toisinaan näytti, että ihan selvä ei ollut, kumpi vie kumpaa, mutta ei ole talutus kiinni voimasta vaan tahdonvoimasta. Mimmin ja Erjan ensiesiintyminenkin sujui kunnialla, siitä se lähtee :) Aada innostui myös esittämään Pekkoa kehän reunalla ja aika hienosti se sujui, vaikka esitettävä on jo esittäjäänsä isompi. Kaipa se on se pikkukoira kohta hommattava, niin innokas handleri neidistä on kasvamassa.

1810351.jpg

1810390.jpg

Nöffit oli tietysti kauniita kuten aina, mutta minulle yksi oli lauantaina ylitse muiden. Minun sydämeni vei  upea veteraaniuros Juno-Juhekin Izmo. Käsittämättömän upea uros ja liikkuukin vielä kuin unelma. Kunpa joskus pääsisi itse samaan omien kasvattien kanssa!

Illalla kotona väsynyttä matkailijaa odotti kaksi pirteää berniä pesua ja puunausta. Vähän helpotti, kun Erkki lyhensi rälläkällä trimmauspöydän jalat lyhemmäksi (kiitti vinkistä Erja). Pöytä on ollut mulle liian korkea, mutta eipä tuotakaan ole saanut aikaisemmin aikaiseksi. Mutta nyt toimii :)

Tänään oli Tornion KV-näyttely ihan tuossa kotikulmilla. Luksusta, kun on tottunut satojen kilometrien näyttelymatkoihin. Bernit tuomaroi Roberto Schill Romaniasta. Ossi oli val eh2. Tuomari veti aika tiukkaa linjaa ja valioluokan neljästä uroksesta vaan yksi eli Sannan Basti sai erin ja oli lopulta vsp. Junnunartuissa Nitta sai eh:n ja Essi oli eri2. Nitta debytoi tosi hienosti, ainoastaan hampaiden katsominen meinas mennä vähän leikiksi ja tuomariakin rupes jo naurattamaan. Vetskuissa oli vielä Katin Kasa ja Deia, ladyt nappasivat hienosti eri2 ja eh3. Päivän menestyjä oli Satu, jonka kauniit kasvatit oli rop ja rop-kasvattajaryhmä! Viis berniä esitettiin Katin kanssa kaksissa naisin, että ihan kivasti sai juosta. Onneksi tuo oma rakas knam oli mukana, niin sujui vaihdotkin rivakasti.