Minusta on viime aikoina kuoriutunut oikea nörttien nörtti Silmänisku Mie olen aina inhonnu atk-juttuja, niin haardwarea kuin softwareakin, ja etenkin uuden opettelua. Enkä mie siitä vieläkään tykkää, mutta kun on pakko niin on pakko vaikkei tahokaan. Vaikka Ruonansuu toista väittääkin.

Ekkana rupesin opiskelemaan kotisivujen päivittämistä ja sen työn hetelmistä olettekin jo päässeet nauttimaan. Vaikka paljon olis vielä tehtävää jäljellä. Mutta tänä iltana mie kyllä jo ylitin itseni! Mie nimittäin asensin ihan itte sellasen vanhan skannerin, jota työpaikalla ei kukaan enää huolinu. No mie poloisena etäihmisenä sen kuiteski huolin sillä varauksella, että josko tuo enää pelittääkään. Vaan ihan niinku joku oikea nörtti, mie ekaks imuroin netistä siihen sopivan ajurin ja sitte vaan asensin sen ja niin toimii kuin junan vessa Nauru (noh, ei se ehkä oikeasti menny ihan noin sujuvasti, vaan menipä kumminkin...)

Ja lunta olis taas saatavana, kuka vaan sitä viittis hakea. Kolmatta päivää pyryttää taas putkeen. Erkki jo eilen otti kaivurillakin koirien tarhasta vähemmäksi, kun kohta kävelevät aidan yli Yllättynyt Siitä kasasta muuten jos joku hakis, sais nurmikon lannoitteet samalla Silmänisku Ja ihan ilmatteeksi!