Tänään, tai no siis on tuo kello jo niin paljon, että oikeesti eilen käytiin Ossin ja Katin kanssa Piitimessä Ruåttinmaalla näytelmissä. Tavoitteenahan olis saada Ossille puuttuvat kaksi cacibbia ulkomailta, mutta ainakaan tällä kertaa tavoitteita ei saavutettu. Ossin sijoitus oli pu5. Ei kun seuraavalla kerralla uudestaan.

Ossin arvostelu, tuomari Kerstin Einarsson, Ruotsi: Champion hane med bra proportions. Bra huvud, uttryck, hals, rygg, kors. Bra bröstkorg, benstomme. Bra vinklar, mycket välgående. Utmärkt päls och färg.

Kilipailuissa (eli lampaiden juhlissa) oli paljon tuttuja Suomesta ja olipahan kiva yllätys nähdä myös Sari ja Thomas Boggeyn kanssa nöffi-kehässä. Boggeyn sijoitus oli hienosti pu3, saavat lapset olla ylpeitä isästään. Nöffit voitti Merjan upea Aatu, onnea! Bernien voittajaa en edes tiedä, kun Ossin esiintymisen ja pakollisen hampurilaisen jälkeen pakattiin kimpsut ja kampsut, jotta ehdittiin vielä illaksi lakkiaisiin.

Pikku Tikrultakin tuli terveisiä, että hänen nimensä on nyt Dali ja että kaikki on mennyt hyvin. Kasvattaja ja muu kotiväki on ylpeä pikku pojasta ja lähettää Dalille paljon suukkosia ja rapsutuksia.