Elämä täällä Ahonpääntiellä on kovasti hiljentynyt, kun suuri osa pentusista on jo lähtenyt maailmalle. Kotona on enää Rauha ja Iso vaalee sekä Tikru, joka sekin lähtee kohta Tampereelle nääs. Alunperin oli tarkotus olla järkevä ja jättää kotiin pentueesta vaan yksi tyttö, mutta minkäs voit, kun sydän on kaivannut nöffipoikaa Donin kuolemasta saakka.

Pennuille onkin löytynyt tosi kivat kodit ja hyvin ovat jo sopeutuneet. Taisi se luovutus olla minulle paljon kovempi paikka kuin pennuille. Mukavia viestejä on maailmalta tullut. Jytky järjestelee kukkapurkkeja ja on jo 8 viikon iässä täysin sisäsiisti! Blondi on käynyt koulutuskentällä ja vepeharjoituksissa. Helmi ei ymmärrä miksi pupu ei halua leikkiä hänen kanssaan ja minun rakas Vyöpeli-vilpertti, nykyään Viivi, harjoittelee hihnassa kävelyä ja osaa jo istua pyydettäessä. Ja meillä vaan tongitaan luomuna kurakoissa ja pissitään surutta sisälle. Ei ole suutarin lapsilla kenkiä...

Tänään oli pitkästä aikaa lämmin päivä, ehkäpä se kesä on sittenkin tulossa meillekin. Puiden silmut jo vähän vihertää ja mieli tekee ulkohommiin. Luvassa olisi ainakin nurmikon kylvöä ja talon maalausta. Karvinenkin on jo uskaltautunut ulos. Talvisin se on täysin sisäkissa, mutta auringonpaiste saa sen rohkaistumaan ja nyt se uskaltaa tulla jo portaille saakka. Siellä se sitten naukuu surkeana meidän muiden perään. Hassu otus. Leikkii pentujenkin kanssa.

1594493.jpg