...alkaa olla takanapäin. Eikä voi olla kuin tyytyväinen Hymy

Näyttelyrintamalla Kemin näyttelyssä Katit handlasivat lauantaina meidän bernineidoille Essille ja Nitalle hienosti nuorten luokasta erit ja kun eri-narttuja ei lopulta tullut kuin kolme(!) niin Essi oli pn1 ja sai kolmannen sertinsä ja Nitta oli upeasti pn3. Nitta-neiti petraa hienosti tuloksiaan näyttely näyttelyltä Hymy Tyttöjen väliin kiilasi toinen Kateista oman Famu-namusensa kanssa. Onnea Famu ja Kati ja ISO kiitos molemmille Kateille tyttöjen juoksuttamisesta. Roppi-kehässä voiton vei komea Basti ollen vielä Ryp-1. Onnea Sanna ja Basti! Onnea myös Saukonojille Edin ensimmäisestä sertistä!

Bernien kanssa yhtä aikaa pyöri nöffi-kehä ja itse kirmailin siellä meidän kakaroiden kanssa. Erkin sanoin: molemmat junnut olivat hienosti luokkavoittajia Hymy ja lopulta myös pu3 & pn3 saaden hienot vaaleansiniset varasertit Päättämätön. Ropin korjasi Merjan komea Aatu, joka ei ollut aivan yhtä seksikkäällä tuulella tänään kuin mitä Piteåssa. Vsp:ksi leivottiin ihana Pipsa-mummo, joka on veteraanina innostunut kiertämään kehiä ja todella voitokkaasti vielä. Onnea molemmille koirille omistajineen!

Lauantaipäivä oli todella lämmin ja aurinkoinen, mutta sunnuntaina satoi väliin tihkuttaen väliin kuin Esterin p***eestä. Mutta sunnuntaina olivat vuorossa pommit, joten ei kuin Kemiä kohti taas. Vaan on se tuommoisen kääpiön näyttelyttäminen helppoa kuin heinänteko noihin isoihin verrattuna. Aamulla sai nukkua yhdeksään, jonka jälkeen ehti vielä hyvin pestä ja laittaa Hetan näyttelykuntoon. Heta hurmasi tanskalaisen herra Tuomarin, joka kirjoitutti arvosteluunkin 'charming puppy' Hymy Kaiken keimailun tuloksena oli jo toinen rop-pentu sijoitus. Näyttelyssä oli myös Hetan isä Midas omistajineen. Oli mukava nähdä ja Oulussa nähdään taas!

Harrastuspuolella on myös tapahtunut. Jytyn extempore-ilmoittautuminen vepe-kokeisiin kannatti ja nuori herra nappasi heti ensimmäisissä kisoissaan upeasti alokasluokan ykköstuloksen 93 pisteellä. Jytyn tulos todisti sen, että vain lahjattomat harjoittelevat, sillä hukkuvan pelastustakaan tuo uskomaton hauveli ei ollut harjoitellut kertaakaan ennen kisoja Yllättynyt Ihan mahdottomasti onnea Jytylle ja koko Rajalan perheelle. Te olette taitavia! Blondikin nappasi samoista kisoista hienosti jo ensimmäisen tuloksen avoimesta luokasta. Viime viikonloppuna vaivannut tassuhaava ei selvästikään enää hidastanut menoa.

Ja kuin pisteenä iin päälle... uskallanko edes sanoakaan, kun tätä on odotettu niiiin kauan... Amanda aloitti juoksunsa! Nyt täällä laitetaan kaikki varpaat ja peukut pystyyn, että syksyllä meillä olisi uusia vesipelastajan alkuja pentulaatikossa HymyHymy Lisää infoa sitten, kun on jotain kerrottavaa.