kun hän muutti uuteen kotiinsa Sannan luo. Uudessa kodissaan Samulla on kaverina Manu-berni ja hyvin tuntuvat pojat viihtyvän kahdestaan. Edes ensimmäisenä yönä ei Samulla tullut kotiin ikävä. Meillä kyllä on ikävä tuota suloista pikku veijaria, mutta onhan meillä vielä Pikku-Pietari eli PP, joka tallailee omia polkujaan täällä kotona. Saa nähdä kuinka pilalle passattu tuosta pennusta vielä tulee, kun kahvipöytäänkin tuo sylikoira pääsee...

Innostuin ilmoittamaan koiriakin kaksi autollista silmätarkkiin, kun ell Tuomas Kärkkäinen tuli lauantaina tekemään tarkastuksia Kemiin ja Kati lupautui mukaan apukäsiksi. Ossilla, Essillä, Pekolla ja Rauhalla olivat silmät täysin terveet. Hetallakin silmät olivat terveet lukuunottamatta oikeassa silmässä olevaa PPM-juostetta. Tuo juoste kulkee iiriksestä iirikseen ja ell mukaan ei ''ikinä, kuunaan, milloinkaan'' tule aiheuttamaan mitään haittaa eikä rajoita Hetan mahdollista jalostuskäyttöä. Pekko ja Rauha saivat erityiskiitoksia, kun luomet eivät roikkuneet niinkuin nöffeillä monesti tuppaavat tekemään. Itse asiassa Blondin Johanna jo tuumasikin, että taitaa Pekko olla Suomen tervein urosnöffi tutkimustulostensa perusteella. Tottahan se kyllä on, että lonkiltaan, kyynäriltään, polvistaan, silmistään ja sydämestään virallisesti tutkittuja ja terveeksi todettuja nöffejä ei Suomessa juuri ole. Hyvistä terveystuloksista siis sietää ja saa ollakin ylpeä, mutta terveesti jalat maassa pitäen.

Minttu ja Carina ihmisineen pyörähtivät viikolla näytillä ja kylläpä olivatkin kasvaneet. Kivan näköisiä olivat molemmat tytöt. Eläväiset tyäret pyörittivät meidän pojat ihan väsyksiin ja tyttöjen lähdettyä uni maistui monta tuntia! Kiitoksia Erja, Anu ja Lauri, kun kävitte. Oli ihana nähdä kakaroita!