Meidän pennut on nyt chic! Ostin niille ihan omat Burberry-kuosiset pannat. Tosin ne on itse sitä mieltä, että luomuna olis paras, mutta kauneuden eteen pitää aina kärsiä. Iso Vaalee on muuten vihdoinkin saanut oikean nimen ja tästä lahtien sitä kutsutaan Pekoksi. Anne sen keksi, kun Annen mielestä se näyttää ihan Pekko aikamiespojalta ja minustakin Pekko kuulostaa sellaselta suuhun sopivalta nimeltä. Kyllähän se miehellä pitää nimi olla, kun on ikääkin jo 11 viikkoa.

Maailmalta kuuluu taas ihan mukavia. Blondi ehti jopa Kauhajoelle vepe-kisojen maskotiksi. Amanda aloittaa vepeilyn ensi viikolla vuoden tauon jälkeen, mutta Rauha ja Pekko saavat odottaa vielä vesien lämpenemistä vähän aikaa.

Tämä viikonloppu kuluu meillä luonnetestin merkeissä ja talkoillessa. Kränssin Sennen järjestää testin ja meiltä testiin osallistuvat Amanda ja Ossi. Perjantaina rakennettiin porukalla testirata ja pennut oli innolla mukana. Kolinatynnyrikin testattiin, ja paremmin meni kuin monella isommalla seuraavana päivänä. Ja kyllä illalla uni maistoi pikku rakentajilla.

Tänään päästiin sitten tositoimiin ja Amanda oli vuorossa viimeisenä. Kuuden tunnin odotus autossa vei varmasti mehuja, mutta 85 pinnaa tuli ja hyväksytty tulos. Käytöskin oli aika lailla sitä, mitä odotin. Kelkka oli vaikein ja pimeässä huoneessa Amanda-rukka oli vähän eksyksissä. Yllättävää oli, että leluilla leikkiminen ei kiinnostanut yhtään. Hyökkäävä ukko oli lähinnä kummallinen,mutta tulihan se ääni sieltä lopulta. Ampumisesta ei perustanut yhtään, eikä muutenkaan turhia hätkähdellyt. Varmaan aika tyypillinen nöffi siis. Huomenna on Ossin vuoro, saas nähdä kuinka äijän käy.

Anne otti muutaman kuvankin Amandasta.

1660948.jpg

1660949.jpg