Nyt sen jo huomaa, kevät on tulossa kohinalla tänne pohjoiseeenkin. Viikon verran on talitintti jo katsellut pihakoivun linnunpönttöä sillä silmällä, että josko tuo morsmaikullekin kelpaisi k040.gif ja eteläiseltä seinustalta on lumikin jo kadonnut. Jopa Karvinenkin on uskaltautunut jo portaille. Ja se tuoksu iltaisin..., kevään tuoksua on jo selvästi ilmassa. Noh, jokin muukin lumen alta paljastuva kyllä joskus tuoksahtaa aika vahvasti näin keväällä. Oma vika, mitäs luistin pihan siivouksesta talvella, nyt ei auta kuin kiltisti kerätä kökköjä pois sitä mukaa, kun niitä paljastuu d038.gif 

Liekö Pekollakin kevättä rinnassa, kun oppi ryökäle aukaisemaan tarhansa oven ja tietysti sisältäpäin. Ensin maanantai-iltana ihmettelin pihalla yksinään seisoskelevaa koiraa. Seuraavana päivänä ulkoiluttivatkin jo itse itseään molemmat kakarat heti aamusta. No nyt on Houdinilla uusi säppi ovessa - tai itse asiassa kaksi. 

Mutta on yksi, jota kevät ei ole vieläkään huumannut. Nimittäin Amanda. Juoksut ovat jo kolmatta kuukautta myöhässä Huuto ja rouva vaan chillailee. Ehkäpä se on päättänytkin olla ensi kesänä villi ja vapaa sinkku, kun ei siitä luvatusta italialaisesta gigolostakaan ole näkynyt kuin kuvia...

Tähän loppuun on ihan pakko vielä antaa kehut Ruotsin kennelliitolle. Skannasin aamupäivällä heille Pekon ja Rauhan rekkarit (siltä varalta jos vaikka innostuu kesällä sinne näyttelyyn) ja jo iltapäivällä koirat oli Hunddatassa. Tosi nopeaa toimintaa!

Aurinkoista pääsiäistä kaikille! r018.gif (juu ja kyllä, olen löytänyt netistä sellaisen kivan sivun, jossa näitä kuvia on vielä paaaljon lisääkin!)

1239200293_img-d41d8cd98f00b204e9800998e